Contact opnemen met Linda, coach bij exCore

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek!

Samenwerken?

Met je coach moet je een klik hebben. Spreekt mijn aanbod en mijn werkwijze je aan? Dan nodig ik je graag uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Vul onderstaand formulier in en dan neem ik contact met je op.

Hartelijke groet,

Linda Bar-Palm

Contactgegevens

  06 418 108 91

  linda@excore.nl

  Betsy Westendorpstraat 36, Apeldoorn

  linkedin.com/in/lindapalm

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 16.30.

Locatie

Ik werk vanuit Apeldoorn en beschik over een uitgebreid netwerk, waardoor er voor iedere unieke situatie een juiste plek beschikbaar is. Voor individuele coachingstrajecten heb ik in huis een praktijkruimte beschikbaar, aan Betsy Westendorpstraat 36 in Apeldoorn.


Spreek ik je snel?


Heb je vragen of wil je kennismaken? Vul onderstaand formulier in of bel (06) 418 10891. Lees ook de veelgestelde vragen. Wanneer je het contactformulier in vult slaan we je gegevens op. Lees de privacyverklaring. 

   

  1Is een kennismakingsgesprek gratis?
  Het is van belang dat er een gevoel van vertrouwen en veiligheid is. Daarnaast zal ik voor jou van toegevoegde waarde moeten zijn wil je zelf verder komen. In een gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek kunnen deze elementen door jou beoordeeld worden.
  2Welke contra-indicaties gelden er voor een traject?
  De ontwikkeltrajecten zijn geen therapietrajecten. Je bent belastbaar en ontvankelijk voor reflectie en inzicht. Door de inzichten die je krijgt kun je zelf verder je route bepalen. Wanneer je hier nog niet aan toe bent, adviseer ik je om eerst naar bijvoorbeeld een psychotherapeut te gaan.
  3Wordt het traject vergoed door een verzekeraar?
  Een traject via exCore is een investering in jezelf. Ook al ben je ziek of voel je je ziek, de zorgverzekeraar doet een beroep op je eigen verantwoordelijkheid en vergoedt het traject niet. Daarentegen is een werkgever wel vaak bereid om te investeren wanneer het traject gericht is op waardetoevoeging (voorkomen van uitval of werken aan herstel, verbeteren van functioneren, inzicht in loopbaanperspectief).
  4Wat gebeurt er als ik minder gesprekken nodig heb dan we eerst hebben afgesproken?
  Het uitgangspunt is dat de gesprekken van toegevoegde waarde zijn. Op basis van mijn ervaring geef ik een inschatting van het aantal benodigde gesprekken. Dat schept duidelijkheid, maar geen verplichting.
  5Wordt de inhoud van het traject met een werkgever besproken?
  De inhoud van een traject is altijd persoonlijk en vertrouwelijk van aard. De inhoud wordt dan ook nooit besproken met de werkgever. Een werknemer bepaalt zelf wat er wel en niet met derden (zoals een werkgever) besproken wordt. Omdat een werkgever vaak een traject betaalt, wil hij ook weten wat de voortgang is. Omdat er ontwikkeldoelen afgesproken worden kan er in een (drie)gesprek besproken worden wat de waargenomen gedragsveranderingen zijn.
  6Wat levert het mij als werkgever op om in een traject voor een medewerker te investeren?
  Een ontwikkeltraject bij exCore richt zich op het voelen en nemen van eigenaarschap. Autonome keuzes leiden tot persoonlijke gezondere keuzes waardoor uitval of eenzijdig ontslag voorkomen kan worden.
  7Als er andere specialisten ingehuurd worden, wie bepaalt wie dat zijn?
  Door een multidisciplinaire aanpak wordt jij maximaal en in brede zin ondersteund in je ontwikkeltraject. Doordat de samenwerkende specialisten onderling afstemmen kan er effectief en efficiënt gewerkt worden ten dienste van jou. De klant is echter altijd in regie met wie en en bepaalt met wie en wanneer er samengewerkt wordt.
  8Hoe waarborgt exCore kwaliteit?
  Kwaliteit van dienstverlening zit vooral in het feit dat je je vak verstaat. Weten waar je je kennis vandaan haalt en van wie je zelf iets kunt leren. Weten waar je goed in bent en wanneer je iets uit handen moet geven, om hier vervolgens duidelijk over te communiceren. Ik sta garant voor deze uitgangspunten waardoor ik jou inzicht kan geven, zodat je verder kan.