Integrated Energy Therapy (IET)

Herstellen van de levensstroom

Je bent meer dan je fysiek waarneembare lichaam. Lichaam en geest vormen een geheel en zijn met elkaar in verbinding via energiebanen in je lichaam en aura. Tijdens ons leven kan de energiestroom door ervaringen en bijbehorende gevoelens beperkt of begrensd worden.

Deze beperkingen vormen energieblokkades in het celgeheugen. Energieblokkades beperken onze ervaringen in het leven en kunnen resulteren in gebrek aan spontaniteit, energietekort, fysieke en mentale klachten.

Herken jij dit?


  • Stress
  • Slaapproblemen
  • Terugkerende emotionele en fysieke klachten
  • Angstgevoelens
  • Wisselende stemmingen

Tijdens een Integrated Energy Therapy (IET®) behandeling wordt op een eenvoudige en zachte manier de natuurlijk aanwezige levensstroom geactiveerd door energieblokkades op te heffen. Op specifieke (vergelijkbaar met acupressuur-)punten wordt de blokkade geactiveerd en opgeruimd waardoor er ruimte ontstaat voor positieve energie. De energie in het celgeheugen van het lichaam kan daarna weer stromen en is opnieuw in evenwicht gebracht. Dit proces is zelfsturend en zelfregulerend (oftewel zelfhelend). 

Wanneer de energie weer vrij kan stromen zal je meer in staat zijn te voelen en te weten wat goed is voor jou. Voor jou kan het direct waarneembaar zijn dat je je rustiger, opgeruimder en lichter voelt. 

Omdat energie altijd de intentie volgt, vraag ik je vooraf waar jij je tijdens de behandeling op wilt focussen. Daarna neem je plaats op de behandeltafel (ik vraag je alleen je schoenen uit te doen) en vertel ik je waar ik je tijdens de behandeling licht aanraak.

Na de behandeling bespreken we samen wat je hebt ervaren en wat ik je kan teruggeven. 

IET behandeling voor kinderen

Een IET behandeling is ook heel geschikt voor kinderen. Een ouder/verzorger is hierbij aanwezig. Wanneer ze te klein zijn of het is te spannend om op de behandeltafel plaats te nemen geeft ik de behandeling in de stoel of op afstand.

 

 

  • Ik ben in het bezit van een certificaat (gevorderde niveau) van The Center of Being, Stevan J. Thayer, januari 2018
  • IET stelt geen diagnose en behandelt geen ziekte. Het vervangt niet de reguliere, traditionele behandelingen. 

Klanten over IET


Het werkt ontspannend, alsof ik een rugzak afdoe.

Ilze

Het geeft me een opgeruimd gevoel.

Bastiaan