Linda

Als je mij ontmoet, merk je dat ik er plezier in heb te benoemen wat ik zie en voel. Mijn hersens en intuïtie zijn erop toegespitst om in een ander naar nieuwe inzichten te zoeken. Zo inspireer ik jou om jezelf te ontdekken en je zelfbewustzijn te vergroten. Hierdoor ben jij in staat keuzes te maken. - Coach Linda Bar-Palm.

Leren, begrijpen, ontdekken en beleven

Het is mijn overtuiging dat ieder mens wil leren en zichzelf wil ontwikkelen. Daarnaast geloof ik dat iedereen in een omgeving van vertrouwen, respect en warmte de nodige stappen kan zetten om daaraan richting te geven.

Persoonlijk draag ik intense ervaringen, opgedaan in voor- en tegenspoed, met me mee. Ik weet hoe het is om geen energie meer te hebben, in een liefdevolle omgeving niet op je gemak te zijn, vast te lopen in een organisatie waar je juist zo waardevol bent. Door te erkennen wat ik nodig had, verloor ik mijn evenwicht, maar mezelf niet.

Ik ben gevoelig, gedreven, autonoom, intuïtief en nieuwsgierig. Ik wil leren en begrijpen, ontdekken en beleven.

Informatie over mijn opleiding en werkervaring kun je vinden op linkedin.com/in/lindapalm

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

 

 • Ik heb een groot inlevingsvermogen;

 • Ik leer, waardoor jij leert;

 • Ik ben onafhankelijk;

 • Ik heb een sterk analytisch vermogen;

 • Ik ben een procesdenker;

 • Ik weet wat het vraagt om belemmerende patronen en systemen los te laten;

 • Ik weet dankzij mijn werkervaring wat de belangen van organisaties zijn.


 • Referenties

   
   
   
  by Rob (zorgmederwerker) on exCore

  Wegens de Corona omstandigheden heb ik onlangs mijn coach- en IET-sessie telefonisch en dus op afstand met Linda gedaan.  Mijn ervaring is dat de werking hetzelfde is als een live sessie en dat dit dus prima werkt. Ik vind het een zeer goed alternatief in deze tijd!

  by Arjan on exCore

  Ik vind het mooi om te zien hoe veel Linda kan halen uit relatief weinig informatie. Op basis van mijn eigen informatie kan ze mij als persoon goed typeren en dingen beschrijven waar ik zelf al minder bewust van ben/was. Ze kan haar vinger op de juiste plek leggen en dingen goed onder woorden brengen. Mede door haar uitstekende gevoel en sensitiviteit. Onder haar begeleiding ben ik bezig geweest met een stukje verkenning van mijzelf als individu om er uiteindelijk beter van te worden. Nu is het weer tijd om zelfstandig verder te gaan. Linda bedankt voor onze leuke gesprekken!

  by Gretha Kiewiet on exCore

  Linda is voor mij een warme , enthousiaste en betrokken coach. Ze heeft enige tijd met mij mee gelopen. Ze leerde mij te gaan staan en zelf de regie te pakken. Door haar heb ik positieve eigenschappen in mij ontdekt die ik nog niet kende van mijzelf. Ik gun anderen dit ook!

  by Anoniem on exCore

  Vanaf het eerste moment dat ik bij Linda kwam voor een intake, wist ze mij al op mijn gemak te stellen en de ruimte te geven die ik nodig heb. Linda heeft een scherp oog voor de emoties en situaties die zich voordoen en speelt hier vanuit haar gevoel op in.
  De adviezen en vrijwillige opdrachten die Linda mee geeft zorgen er voor dat je na de sessie duidelijke handvaten hebt om verder te ontwikkelen en zoeken naar inzichten in de huidige of vroegere gebeurtenissen.
  Linda is een warme, open en liefdevolle vrouw, die met alles wat ze kan je probeert te laten komen waar jij wilt zijn.

  by Chantal Fonteijn on exCore

  Door Linda heb ik vertrouwen gekregen in mijn ontwikkelingspad en in mijzelf, waardoor ik keuzes heb kunnen maken die ik een jaar geleden voor onmogelijk hield. Linda heeft een groot inlevingsvermogen, veel kennis van zaken en put uit eigen ervaring, waardoor ik me sneller begrepen voelde. Ik kan iedereen Linda aanraden, Linda je bent een geweldige coach, bedankt!

  by Hans Eisink (Directeur Tarcisiusschool Nijmegen en Senior Adviseur Pluryn Onderwijs) on exCore

  Ik heb Linda leren kennen als een warme, betrokken professional die oog heeft voor de hele mens. Haar vragen zijn oprecht, haar adviezen zijn scherp en waardevol. Met de nodige humor weet ze de zaken treffend weer te geven. Het is een genoegen geweest om met haar te werken. Ik kan haar van harte aanbevelen!

  by Angelique on exCore

  Linda heeft mij geholpen als loopbaancoach, zij heeft mij geholpen te voelen wat ik wel en niet wilde. Ik liep vast op mijn huidige werk maar wist niet wat ik dan wel zou willen doen. Linda heeft met haar werkwijze me in laten zien, wat wel en niet goed voor me is. Vooral door te voelen en te luisteren naar mijn lichaam.

  De sessies waren erg intensief en gingen erg diep, maar waardoor er wel uit kwam wat ik nu echt wilde. Door Linda haar eigen ervaring kon ze ook goed advies geven over de stappen die ik zou kunnen nemen. Je zou eens wat vaker naar je lichaam moeten luisteren en doen wat jij echt wilt. Linda is een sterke vrouw die weet wat ze wil, ze is erg duidelijk in omgang en werkt samen met jou naar het doel. Ze bekijkt per sessie wat jij nodig hebt en ik ga altijd met een goed gevoel weer naar huis. Ik kan weer verder!

  by Jozias van der Vaart (directeur basisonderwijs) on exCore

  Linda heeft een heldere kijk op mens en organisatie. Ze houdt van doorpakken, is scherp als het moet en vol compassie als het kan. Een feest om met haar te werken!

  by Ellen on exCore

  Linda is een coach die beschikt over verschillende vaardigheden en technieken. Ze luistert goed naar je en gaat vandaar uit aan het werk. Op zoek naar de oorzaak en oorsprong van het probleem. Vanuit de oorsprong van het probleem vooruit kijken naar de toekomst. Welke gedachtenkronkel of gewoonte houdt het probleem in stand? Hoe verder te kijken? Hoe het probleem te tackelen? Een nieuw spoor beginnen. Ze werkt vanuit de gedachte dat lichaam en geest één zijn. Door opzoek te gaan naar jezelf, vind je jezelf terug. De antwoorden liggen al opgesloten in jezelf, al zie je ze eerst nog niet. Als je goed naar jezelf luistert en kijkt kom je vanzelf tot de kern en de antwoorden. Het lijkt en klinkt gemakkelijk, het gaat echter niet zo eenvoudig, anders zou ik Linda niet nodig hebben. Door vragen te stellen spiegelt ze de keuzes voor. Het kost tijd om te werken aan jezelf. Een andere benadering en omgaan met jezelf. Jezelf accepteren, lief te hebben. Ik vind het fijn dat Linda mij helpt.

  by Isra on exCore

  Ik wil je bedanken voor je vertrouwen en kracht waarmee je mij echt hebt geholpen. Ik heb de kern gezien. Je hebt een bepaalde onverzettelijke kracht die ik bewonder.