Linda is jouw intuïtieve persoonlijke coach

Leren, begrijpen, ontdekken en beleven

Als je mij ontmoet, merk je dat ik er plezier in heb te benoemen wat ik zie en voel. Mijn hersens en intuïtie zijn erop toegespitst om in een ander naar nieuwe inzichten te zoeken. Zo inspireer ik jou om jezelf te ontdekken en je zelfbewustzijn te vergroten. Hierdoor ben jij in staat keuzes te maken.

Ik weet hoe het is om vast te lopen

Het is mijn overtuiging dat ieder mens wil leren en zichzelf wil ontwikkelen. Daarnaast geloof ik dat iedereen in een omgeving van vertrouwen, respect en warmte de nodige stappen kan zetten om daaraan richting te geven.

Persoonlijk draag ik intense ervaringen, opgedaan in voor- en tegenspoed, met me mee. Ik weet hoe het is om geen energie meer te hebben, in een liefdevolle omgeving niet op je gemak te zijn, vast te lopen in een organisatie waar je juist zo waardevol bent. Door te erkennen wat ik nodig had, verloor ik mijn evenwicht, maar mezelf niet.

Ik ben gevoelig, gedreven, autonoom, intuïtief en nieuwsgierig. Ik wil leren en begrijpen, ontdekken en beleven.


Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Maak kennis met Linda

 • Ik heb een groot inlevingsvermogen
 • Ik leer, waardoor jij leert
 • Ik ben onafhankelijk
 • Ik heb een sterk analytisch vermogen
 • Ik ben een procesdenker
 • Ik weet wat het vraagt om belemmerende patronen en systemen los te laten
 • Ik weet dankzij mijn werkervaring wat de belangen van organisaties zijn

Helder voelen - Helder horen - Helder weten - Helder zien

Hoog gevoelig zijn is geen keuze, het is er. Het brengt veel, maar soms te veel. Wat is van jouw en wat is van de ander? Wat kan je doen om jezelf te beschermen Hoe hou je jezelf fit? De wereld om je heen verandert namelijk niet, je kan het alleen beter doen voor jezelf. Ik kan je dit, en hoe je jezelf energetisch kunt beschermen, leren zodat je beter in balans komt en blijft. Volwassenen of kinderen, iedereen is welkom en leerbaar.

Om me goed te voelen vraagt mijn hoge sensitiviteit natuurlijk ook van mij om trouw te zijn aan mezelf. Ik doe letterlijk een stap terug op warme dagen. Verjaardagen vier ik in een kleine kring. Zachte kleding graag. Stilte en niet te veel prikkels laten mij stralen.

Ik ben volledig in mijn element als intuïtief coach. Ik kan mijn waarnemingen en kennis effectief inzetten ten dienste van jou. Ik stem af op jou en de situatie. Jij bepaalt of je wilt ontvangen, wat voor jou helpend is en wat je er mee wilt doen.

Ik ben hoog gevoelig
 • Ik ben daar heel blij mee
 • Ik weet wat dit voor mij betekent
 • Ik weet hoe ik ermee om wil gaan
 • Ik ben echt niet de enige…
 

Zijn, willen en durven

 

Ik ben jarenlang werkzaam geweest als Human Resources adviseur en sparringpartner voor managers binnen de industrie, zorg- en onderwijsinstellingen. Organisatie- en teamontwikkelingsvraagstukken kregen automatisch mijn aandacht. Na het afronden van de post HBO-opleiding coaching in 2006 ben ik geleidelijk gestart met mijn eigen praktijk. Mijn kennis en ervaring heb ik vervolgens uitgebreid met systemisch werk, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele Analyse. De toevoeging van de accreditatie Integrated Energie Therapie (IET) maakt dat ik ieder coachtraject compleet en tot de kern kan benaderen.

Alle ontwikkelingsprocessen beginnen met de wil en het activeren van je eigen vermogen. Jouw bijdrage aan het geheel. Het begeleiden van deze levensstappen maakt dat ik coach wil zijn.