Fotograaf: Jan van Hulst 

Persoonlijk ontwikkeling

De toekomst vormgeven door het nu te erkennen


Je hebt behoefte aan begrip en inzicht, daar help ik je graag bij. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt. We combineren denken en voelen, stilstaan en actie. Naast een sterk analytisch vermogen, is mijn kracht dat ik durf te zeggen wat ik waarneem. Daardoor krijg je nieuwe inzichten en kun je groeien. Doordat je in staat bent de passende keuzes te maken, zal je situatie verbeteren.

Zijn dit vragen die jou bezig houden?


  • Ik loop vast maar ik weet niet waarom?
  • Waarom slaap ik zo slecht terwijl ik zo moe ben?
  • Juist nu mijn leven op orde is, denk ‘is dit het nou?’
  • Waarom voel ik me verdrietig zonder aanleiding?
  • Ik wil heel graag een baan waar ik energie van krijg!

Persoonlijke ontwikkelvraagstukken benader ik holistisch. Alles heeft invloed op elkaar. Het is de kunst om jouw complete wereld en de bijbehorende dynamiek te zien en te erkennen. Juist dan kan jij bepalen wat je echt nodig hebt om patronen te doorbreken, gewenste stappen te zetten.

Mijn praktijkaanbod kent daarom geen hokjes als loopbaancoach, vitaliteitscoach, hooggevoeligheidscoach, leiderschapscoach……. Jij bent welkom met jouw verhaal, jouw vraag. Samen kijken we naar jouw complete zelf zodat we de kern kunnen raken waardoor jij verder kan op jouw pad.

In een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek bespreken we samen hoe we gaan werken. Ik zal een voorstel voor je uitwerken, waarna je kunt beslissen.


Werkwijze

Deze klanten gingen je voor:

 
Gemiddelde waardering:  
 12 referenties
by Rianne on exCore

Vanaf het eerste consult bij Linda had ik een goed gevoel. De manier waarop ze je op je gemak stelt is prettig. Ze luistert vooral goed, is scherp, vraagt door en prikt door dingen heen. Ze heeft verschillende manieren waarop ze je iets duidelijk kan maken of in kan laten zien. Ik kwam als iemand die zichzelf totaal wegcijferde, soms geen zin meer had in leven en geen rust had. Nu gaat het weer de goede kant op en ervaar ik een mooie ontwikkelingen. Ik voel weer meer rust.

by Ilze on exCore

Alweer 1,5 jaar mag ik bij je komen in je praktijk. Wat is het fijn dat je met me mee kijkt, en voelt en doorvoelt waar ikzelf blokkeer. Om daarna samen te kijken waar het vandaan komt. Dank je wel Linda. Bij jou leerde ik mezelf kennen, ben ik milder voor mezelf geworden, leer ik praten met mijn lieve mensen om mij heen, voor mezelf opkomen, en grenzen stellen. Te geloven in mijn eigen kracht🙏💫

by Mar (adviseur zorginstelling) on exCore

Linda heeft mij laten zien wat voor mij belangrijk is. Dat ik mezelf centraal mag stellen i.p.v. alleen maar te zorgen voor anderen. Ik heb inzicht gekregen in het systeem waarin ik zit, welke rol ik heb en Linda heeft mij laten inzien dat ik daar van af mag wijken. Ik hoef mij niet te verbeteren of aan te passen, ik ben al goed zoals ik ben. Linda is een echte professional, niet sturend en liet mij zelf ontdekken en voelen wie ik ben: “Alle antwoorden liggen in jezelf”. Fijn dat Linda mij hielp om bij de antwoorden te komen door de juiste vragen te stellen en door de IET behandelingen blokkades weg te nemen.


Meer referenties