Fotograaf: Jan van Hulst 

Persoonlijk ontwikkeling

De toekomst vormgeven door het nu te erkennen


Je hebt behoefte aan begrip en inzicht, daar help ik je graag bij. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt. We combineren denken en voelen, stilstaan en actie. Naast een sterk analytisch vermogen, is mijn kracht dat ik durf te zeggen wat ik waarneem. Daardoor krijg je nieuwe inzichten en kun je groeien. Doordat je in staat bent de passende keuzes te maken, zal je situatie verbeteren.

Zijn dit vragen die jou bezig houden?


  • Ik loop vast maar ik weet niet waarom?
  • Waarom slaap ik zo slecht terwijl ik zo moe ben?
  • Juist nu mijn leven op orde is, denk ‘is dit het nou?’
  • Waarom voel ik me verdrietig zonder aanleiding?
  • Ik wil heel graag een baan waar ik energie van krijg!

Persoonlijke ontwikkelvraagstukken benader ik holistisch. Alles heeft invloed op elkaar. Het is de kunst om jouw complete wereld en de bijbehorende dynamiek te zien en te erkennen. Juist dan kan jij bepalen wat je echt nodig hebt om patronen te doorbreken, gewenste stappen te zetten.

Mijn praktijkaanbod kent daarom geen hokjes als loopbaancoach, vitaliteitscoach, hooggevoeligheidscoach, leiderschapscoach……. Jij bent welkom met jouw verhaal, jouw vraag. Samen kijken we naar jouw complete zelf zodat we de kern kunnen raken waardoor jij verder kan op jouw pad.

In een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek bespreken we samen hoe we gaan werken. Ik zal een voorstel voor je uitwerken, waarna je kunt beslissen.


Werkwijze

Deze klanten gingen je voor:

 
Average rating:  
 18 reviews
 by Marliese on exCore

Gebroken ben ik bij Linda binnen gestapt. Mijn baan opgezegd, geen enkel gevoel van mijn eigen identiteit meer, met een rugzak met pijn en verdriet. Linda heeft samen met mij het aangedurfd om op zoek te gaan naar de punten waar ik vast in liep en met name waar deze vandaan kwamen. Deze reis was als het afpellen van een ui, waarbij Linda haarfijn aanvoelde waar we moesten beginnen met pellen.

Linda begeleidde deze reis zodat deze veilig genoeg bleef en ik me niet terug hoefde te trekken, ondanks dat dat mijn beste copingsstrategie is. Als ik me wel terug trok confronteerde Linda mij hiermee met zachte hand of juist een spiegel, net wat ik op dat moment nodig had.

Linda heeft alles uit de kast getrokken om de puzzel die ikzelf was op te lossen, en wist elke sessie een strategie te bedenken die de puzzel net wat verder oploste. We zijn samen geheel tot de kern gekomen, en ik durf nu met vertrouwen mezelf weer op te bouwen. Ik kan me niet voorstellen dat ik zonder de begeleiding van Linda mezelf zo goed zou hebben leren kennen. Bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan Linda!

 by Stephan on exCore

Vanuit een loopbaanvraag en repeterende frustraties op professioneel gebied ben ik bij Linda terechtgekomen. Dit is uiteindelijk op geheel natuurlijke wijze doorgegroeid naar een persoonlijk ontwikkeltraject, waardoor de sessies veel meer hebben opgeleverd dan ik vooraf bij stil had kunnen staan.

Vanaf het begin af aan merk je aan Linda een oprechte vrouw voor je te hebben, die met recht feilloos durft te varen op haar intuïtie en gevoel om de coaching sessies op passende wijze invulling en sturing te geven. Hierbij gebruikt Linda haar menselijke kwaliteiten, die uiteenlopend zijn van een warme kant tonen tot een constructief confronterende kant. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik over bestaande systemen, mijzelf en mijn eigen patronen meer inzicht heb gekregen, alsook handvatten om de voor mij wensbare veranderingen hierin vorm te kunnen gaan geven. Ondanks het feit dat het traject bij Linda de basis is geweest voor mijn persoonlijke transformatie, heeft zij gerealiseerd het vertrouwen te creëren dat ik na onze sessies het pad wat wij samen begonnen zijn zelfstandig kan voort zetten. Dit alles door buiten een professional ook gewoon een ontzettend prettig mens te zijn.

 by Jose Jansen on exCore

Ik kwam bij Linda, was totaal mezelf niet meer..Linda heeft me geholpen weer vertrouwen in mezelf te krijgen..Ik heb het nu leuker als ooit te voren..en het belangrijkste !!!!Het geloof in mijzelf.Dank je wel lieve Linda ik gun ieder jouw geweldige begeleiding 🙏🙏 Jose Jansen


Meer referenties