Diensten

Persoonlijk ontwikkeling

De toekomst vormgeven door het nu te erkennen.

  • Ik loop vast maar ik weet niet waarom.
  • Ik slaap slecht terwijl ik zo moe ben.
  • Juist nu mijn leven op orde is, denk ‘is dit het nou?’.
  • Ik voel me verdrietig zonder aanleiding.
  • Ik wil heel graag een baan waar ik energie van krijg.

Je hebt behoefte aan begrip en inzicht, daar help ik je graag bij. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt. We combineren denken en voelen, stilstaan en actie. Naast een sterk analytisch vermogen, is mijn kracht dat ik durf te zeggen wat ik waarneem. Daardoor krijg je nieuwe inzichten en kun je groeien. Doordat je in staat bent de passende keuzes te maken, zal je situatie verbeteren.

In een vrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek bespreken we samen hoe we gaan werken. Ik zal een voorstel voor je uitwerken, waarna je kunt beslissen.

 
 
 
 
Gemiddelde waardering:  
 10 referenties
by Mar (adviseur zorginstelling) on exCore

Linda heeft mij laten zien wat voor mij belangrijk is. Dat ik mezelf centraal mag stellen i.p.v. alleen maar te zorgen voor anderen. Ik heb inzicht gekregen in het systeem waarin ik zit, welke rol ik heb en Linda heeft mij laten inzien dat ik daar van af mag wijken. Ik hoef mij niet te verbeteren of aan te passen, ik ben al goed zoals ik ben. Linda is een echte professional, niet sturend en liet mij zelf ontdekken en voelen wie ik ben: “Alle antwoorden liggen in jezelf”. Fijn dat Linda mij hielp om bij de antwoorden te komen door de juiste vragen te stellen en door de IET behandelingen blokkades weg te nemen.

by Rob (zorgmederwerker) on exCore

Wegens de Corona omstandigheden heb ik onlangs mijn coach- en IET-sessie telefonisch en dus op afstand met Linda gedaan.  Mijn ervaring is dat de werking hetzelfde is als een live sessie en dat dit dus prima werkt. Ik vind het een zeer goed alternatief in deze tijd!

by Arjan on exCore

Ik vind het mooi om te zien hoe veel Linda kan halen uit relatief weinig informatie. Op basis van mijn eigen informatie kan ze mij als persoon goed typeren en dingen beschrijven waar ik zelf al minder bewust van ben/was. Ze kan haar vinger op de juiste plek leggen en dingen goed onder woorden brengen. Mede door haar uitstekende gevoel en sensitiviteit. Onder haar begeleiding ben ik bezig geweest met een stukje verkenning van mijzelf als individu om er uiteindelijk beter van te worden. Nu is het weer tijd om zelfstandig verder te gaan. Linda bedankt voor onze leuke gesprekken!

by Gretha Kiewiet on exCore

Linda is voor mij een warme , enthousiaste en betrokken coach. Ze heeft enige tijd met mij mee gelopen. Ze leerde mij te gaan staan en zelf de regie te pakken. Door haar heb ik positieve eigenschappen in mij ontdekt die ik nog niet kende van mijzelf. Ik gun anderen dit ook!

by Anoniem on exCore

Vanaf het eerste moment dat ik bij Linda kwam voor een intake, wist ze mij al op mijn gemak te stellen en de ruimte te geven die ik nodig heb. Linda heeft een scherp oog voor de emoties en situaties die zich voordoen en speelt hier vanuit haar gevoel op in.
De adviezen en vrijwillige opdrachten die Linda mee geeft zorgen er voor dat je na de sessie duidelijke handvaten hebt om verder te ontwikkelen en zoeken naar inzichten in de huidige of vroegere gebeurtenissen.
Linda is een warme, open en liefdevolle vrouw, die met alles wat ze kan je probeert te laten komen waar jij wilt zijn.


 

Overzicht alle diensten

 

Meer weten over persoonlijke ontwikkeling?


 
Heb je vragen of wil je kennismaken?
Vul onderstaand formulier in of bel Linda 06-41810891.