Referenties exCore

Heb je samengewerkt met exCore en wil je een referentie geven, daar zijn we zeker blij mee!
Klik op de onderstaande button "Referentie geven".

Schrijf je beoordeling
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Cancel

Referentie geven

exCore
Gemiddelde waardering:  
 12 referenties
by Rianne on exCore

Vanaf het eerste consult bij Linda had ik een goed gevoel. De manier waarop ze je op je gemak stelt is prettig. Ze luistert vooral goed, is scherp, vraagt door en prikt door dingen heen. Ze heeft verschillende manieren waarop ze je iets duidelijk kan maken of in kan laten zien. Ik kwam als iemand die zichzelf totaal wegcijferde, soms geen zin meer had in leven en geen rust had. Nu gaat het weer de goede kant op en ervaar ik een mooie ontwikkelingen. Ik voel weer meer rust.

by Ilze on exCore

Alweer 1,5 jaar mag ik bij je komen in je praktijk. Wat is het fijn dat je met me mee kijkt, en voelt en doorvoelt waar ikzelf blokkeer. Om daarna samen te kijken waar het vandaan komt. Dank je wel Linda. Bij jou leerde ik mezelf kennen, ben ik milder voor mezelf geworden, leer ik praten met mijn lieve mensen om mij heen, voor mezelf opkomen, en grenzen stellen. Te geloven in mijn eigen kracht🙏💫

by Mar (adviseur zorginstelling) on exCore

Linda heeft mij laten zien wat voor mij belangrijk is. Dat ik mezelf centraal mag stellen i.p.v. alleen maar te zorgen voor anderen. Ik heb inzicht gekregen in het systeem waarin ik zit, welke rol ik heb en Linda heeft mij laten inzien dat ik daar van af mag wijken. Ik hoef mij niet te verbeteren of aan te passen, ik ben al goed zoals ik ben. Linda is een echte professional, niet sturend en liet mij zelf ontdekken en voelen wie ik ben: “Alle antwoorden liggen in jezelf”. Fijn dat Linda mij hielp om bij de antwoorden te komen door de juiste vragen te stellen en door de IET behandelingen blokkades weg te nemen.

by Rob (zorgmederwerker) on exCore

Wegens de Corona omstandigheden heb ik onlangs mijn coach- en IET-sessie telefonisch en dus op afstand met Linda gedaan.  Mijn ervaring is dat de werking hetzelfde is als een live sessie en dat dit dus prima werkt. Ik vind het een zeer goed alternatief in deze tijd!

by Arjan on exCore

Ik vind het mooi om te zien hoe veel Linda kan halen uit relatief weinig informatie. Op basis van mijn eigen informatie kan ze mij als persoon goed typeren en dingen beschrijven waar ik zelf al minder bewust van ben/was. Ze kan haar vinger op de juiste plek leggen en dingen goed onder woorden brengen. Mede door haar uitstekende gevoel en sensitiviteit. Onder haar begeleiding ben ik bezig geweest met een stukje verkenning van mijzelf als individu om er uiteindelijk beter van te worden. Nu is het weer tijd om zelfstandig verder te gaan. Linda bedankt voor onze leuke gesprekken!

by Gretha Kiewiet on exCore

Linda is voor mij een warme , enthousiaste en betrokken coach. Ze heeft enige tijd met mij mee gelopen. Ze leerde mij te gaan staan en zelf de regie te pakken. Door haar heb ik positieve eigenschappen in mij ontdekt die ik nog niet kende van mijzelf. Ik gun anderen dit ook!

by Anoniem on exCore

Vanaf het eerste moment dat ik bij Linda kwam voor een intake, wist ze mij al op mijn gemak te stellen en de ruimte te geven die ik nodig heb. Linda heeft een scherp oog voor de emoties en situaties die zich voordoen en speelt hier vanuit haar gevoel op in.
De adviezen en vrijwillige opdrachten die Linda mee geeft zorgen er voor dat je na de sessie duidelijke handvaten hebt om verder te ontwikkelen en zoeken naar inzichten in de huidige of vroegere gebeurtenissen.
Linda is een warme, open en liefdevolle vrouw, die met alles wat ze kan je probeert te laten komen waar jij wilt zijn.

by Chantal Fonteijn on exCore

Door Linda heb ik vertrouwen gekregen in mijn ontwikkelingspad en in mijzelf, waardoor ik keuzes heb kunnen maken die ik een jaar geleden voor onmogelijk hield. Linda heeft een groot inlevingsvermogen, veel kennis van zaken en put uit eigen ervaring, waardoor ik me sneller begrepen voelde. Ik kan iedereen Linda aanraden, Linda je bent een geweldige coach, bedankt!

by Hans Eisink (Directeur Tarcisiusschool Nijmegen en Senior Adviseur Pluryn Onderwijs) on exCore

Ik heb Linda leren kennen als een warme, betrokken professional die oog heeft voor de hele mens. Haar vragen zijn oprecht, haar adviezen zijn scherp en waardevol. Met de nodige humor weet ze de zaken treffend weer te geven. Het is een genoegen geweest om met haar te werken. Ik kan haar van harte aanbevelen!

by Angelique on exCore

Linda heeft mij geholpen als loopbaancoach, zij heeft mij geholpen te voelen wat ik wel en niet wilde. Ik liep vast op mijn huidige werk maar wist niet wat ik dan wel zou willen doen. Linda heeft met haar werkwijze me in laten zien, wat wel en niet goed voor me is. Vooral door te voelen en te luisteren naar mijn lichaam.

De sessies waren erg intensief en gingen erg diep, maar waardoor er wel uit kwam wat ik nu echt wilde. Door Linda haar eigen ervaring kon ze ook goed advies geven over de stappen die ik zou kunnen nemen. Je zou eens wat vaker naar je lichaam moeten luisteren en doen wat jij echt wilt. Linda is een sterke vrouw die weet wat ze wil, ze is erg duidelijk in omgang en werkt samen met jou naar het doel. Ze bekijkt per sessie wat jij nodig hebt en ik ga altijd met een goed gevoel weer naar huis. Ik kan weer verder!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»