Referenties exCore

Heb je samengewerkt met exCore en wil je een referentie geven, daar zijn we zeker blij mee!
Klik op de onderstaande button "Referentie geven".

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

exCore
Average rating:  
 18 reviews
 by Marliese

Gebroken ben ik bij Linda binnen gestapt. Mijn baan opgezegd, geen enkel gevoel van mijn eigen identiteit meer, met een rugzak met pijn en verdriet. Linda heeft samen met mij het aangedurfd om op zoek te gaan naar de punten waar ik vast in liep en met name waar deze vandaan kwamen. Deze reis was als het afpellen van een ui, waarbij Linda haarfijn aanvoelde waar we moesten beginnen met pellen.

Linda begeleidde deze reis zodat deze veilig genoeg bleef en ik me niet terug hoefde te trekken, ondanks dat dat mijn beste copingsstrategie is. Als ik me wel terug trok confronteerde Linda mij hiermee met zachte hand of juist een spiegel, net wat ik op dat moment nodig had.

Linda heeft alles uit de kast getrokken om de puzzel die ikzelf was op te lossen, en wist elke sessie een strategie te bedenken die de puzzel net wat verder oploste. We zijn samen geheel tot de kern gekomen, en ik durf nu met vertrouwen mezelf weer op te bouwen. Ik kan me niet voorstellen dat ik zonder de begeleiding van Linda mezelf zo goed zou hebben leren kennen. Bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan Linda!

 by Stephan

Vanuit een loopbaanvraag en repeterende frustraties op professioneel gebied ben ik bij Linda terechtgekomen. Dit is uiteindelijk op geheel natuurlijke wijze doorgegroeid naar een persoonlijk ontwikkeltraject, waardoor de sessies veel meer hebben opgeleverd dan ik vooraf bij stil had kunnen staan.

Vanaf het begin af aan merk je aan Linda een oprechte vrouw voor je te hebben, die met recht feilloos durft te varen op haar intuïtie en gevoel om de coaching sessies op passende wijze invulling en sturing te geven. Hierbij gebruikt Linda haar menselijke kwaliteiten, die uiteenlopend zijn van een warme kant tonen tot een constructief confronterende kant. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik over bestaande systemen, mijzelf en mijn eigen patronen meer inzicht heb gekregen, alsook handvatten om de voor mij wensbare veranderingen hierin vorm te kunnen gaan geven. Ondanks het feit dat het traject bij Linda de basis is geweest voor mijn persoonlijke transformatie, heeft zij gerealiseerd het vertrouwen te creëren dat ik na onze sessies het pad wat wij samen begonnen zijn zelfstandig kan voort zetten. Dit alles door buiten een professional ook gewoon een ontzettend prettig mens te zijn.

 by Jose Jansen

Ik kwam bij Linda, was totaal mezelf niet meer..Linda heeft me geholpen weer vertrouwen in mezelf te krijgen..Ik heb het nu leuker als ooit te voren..en het belangrijkste !!!!Het geloof in mijzelf.Dank je wel lieve Linda ik gun ieder jouw geweldige begeleiding 🙏🙏 Jose Jansen

 by Yvonne

Op een heel belangrijk moment in mijn leven ben ik bij jou, Linda, terecht gekomen. Je bent een heel warme vrouw die oprecht geïnteresseerd is in de persoon die tegenover jou zit. Je voelt precies aan waar mijn probleem ligt en laat mij zelf tot die ontdekking komen. Ik vind het geweldig hoe je iedere keer weer precies die juiste hulpmiddelen weet in te zetten om het hele proces te doorlopen: van de kern van het probleem vinden tot het zetten van de juiste stappen om het probleem achter je te laten. Ik ben heel blij dat ik jou in deze fase van mijn leven heb mogen ontmoeten. Veel dank en liefs, Yvonne

 by Gerdien

Trots op wat ik heb bereikt; een nieuwe baan in een nieuwe omgeving waar ik veel energie van krijg. Dankjewel voor je ondersteuning onderweg en de richting die je me hebt gegeven.
Ga zo door, je bent geweldig in wat je doet! Succes met jouw mooie werk Linda!

 by Gerdien

In januari 2020 ben ik bij Linda gestart met gesprekken, in verband met vragen rond mijn loopbaan. Vanaf het eerste contact voelde ik me goed op mijn gemak en kon ik ook open zijn. Linda heeft een erg fijne manier van coachen. Ze is eerlijk, duidelijk en geeft je vertrouwen. Ze luistert écht naar je, voelt heel scherp en kan je hierdoor begrijpen en je verder helpen in je eigen ontwikkeling. Ze leert je echt verbinding met jezelf te zoeken én te vinden! Ik ben heel dankbaar dat Linda een tijdje met mij mee liep. Het was heel goed om zo te investeren in mezelf! Dankjewel, Linda!

 by Rianne

Vanaf het eerste consult bij Linda had ik een goed gevoel. De manier waarop ze je op je gemak stelt is prettig. Ze luistert vooral goed, is scherp, vraagt door en prikt door dingen heen. Ze heeft verschillende manieren waarop ze je iets duidelijk kan maken of in kan laten zien. Ik kwam als iemand die zichzelf totaal wegcijferde, soms geen zin meer had in leven en geen rust had. Nu gaat het weer de goede kant op en ervaar ik een mooie ontwikkelingen. Ik voel weer meer rust.

 by Ilze

Alweer 1,5 jaar mag ik bij je komen in je praktijk. Wat is het fijn dat je met me mee kijkt, en voelt en doorvoelt waar ikzelf blokkeer. Om daarna samen te kijken waar het vandaan komt. Dank je wel Linda. Bij jou leerde ik mezelf kennen, ben ik milder voor mezelf geworden, leer ik praten met mijn lieve mensen om mij heen, voor mezelf opkomen, en grenzen stellen. Te geloven in mijn eigen kracht🙏💫

 by Mar (adviseur zorginstelling)

Linda heeft mij laten zien wat voor mij belangrijk is. Dat ik mezelf centraal mag stellen i.p.v. alleen maar te zorgen voor anderen. Ik heb inzicht gekregen in het systeem waarin ik zit, welke rol ik heb en Linda heeft mij laten inzien dat ik daar van af mag wijken. Ik hoef mij niet te verbeteren of aan te passen, ik ben al goed zoals ik ben. Linda is een echte professional, niet sturend en liet mij zelf ontdekken en voelen wie ik ben: “Alle antwoorden liggen in jezelf”. Fijn dat Linda mij hielp om bij de antwoorden te komen door de juiste vragen te stellen en door de IET behandelingen blokkades weg te nemen.

 by Rob (zorgmederwerker)

Wegens de Corona omstandigheden heb ik onlangs mijn coach- en IET-sessie telefonisch en dus op afstand met Linda gedaan.  Mijn ervaring is dat de werking hetzelfde is als een live sessie en dat dit dus prima werkt. Ik vind het een zeer goed alternatief in deze tijd!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»