Werkwijze

Het gaat om jou

ExCore biedt maatwerk voor jouw ontwikkelingsvraag: voor iedere vraag een passend traject.

Je bent, met mijn hulp, zelf in staat om te bepalen wat je nodig hebt. Het is mijn taak te luisteren, je te voorzien van nieuwe inzichten en je te begeleiden tijdens je ontwikkelingsproces. Ik maak hiervoor gebruik van verschillende coach technieken en theorieën zoals neuro linguïstisch programmeren (NLP), systemisch werk, transactionele analyse en Integrated Energy Therapy (IET®). Daarnaast heb ik brede organisatie- en proceskennis vanuit mijn jarenlange ervaring als adviseur Human Resources waardoor ik ook werkgerelateerde vraagstukken goed kan begeleiden.

Een effectieve behandeling door samenwerking
Een ontwikkeltraject vraagt soms om een brede aanpak. Door kennis en vaardigheden van specialisten samen te voegen ontstaat er een multidisciplinaire samenwerking. Ik heb korte lijnen met de volgende specialisten: een psychotherapeut (EMDR-therapie), een haptonoom, een natuurgeneeskundig therapeut en een yoga docent. Zij worden in overleg met jou betrokken bij een traject. Doordat wij samenwerken word jij effectief en efficiënt geholpen.

Je krijgt een persoonlijke offerte passend bij je vraag. Een enkele sessie voor een eerste inzicht of een langer traject gericht op duurzame verandering. Maatwerk is uitgangspunt.