Integrated Energy Therapy

In gesprek met jezelf

Waarom het herstellen van je energiebanen belangrijk is.

Je bent meer dan je fysiek waarneembare lichaam. Energiebanen in en om je heen horen bij wie je bent en hoe je je voelt. Je intuïtie volgen en het waarnemen van je eigen fysieke zijn is jouw verbinding naar deze energie. Dat klinkt eenvoudig...

Wanneer je vastloopt word je geconfronteerd met mentale en/of fysieke klachten. Het waarnemen van je intuïtie is lastig wanneer er blokkades voor liggen. Door je mentale en/of fysieke klachten te zien als een boodschap ben je in gesprek met jezelf. Door hier naar te handelen breng je jouw eigen energiesysteem in beweging.

Alle ervaringen sla je op in je energiesysteem. Fijne ervaringen helpen je en staan je niet in de weg. Heftige ervaringen uit het verleden en heden worden blauwdrukken met belastende energie. Deze belastende energie beperkt verder herstel en heling in het heden.

Heling

Met een Integrated Energy Therapy (IET) behandeling wordt belastende energie weggehaald en zuivere, helende energie toegevoegd aan je energiesysteem. Door je energiesysteem op te schonen ondersteun je jezelf in je herstel. Het resultaat is dat je je opgeruimder voelt, je intuïtie beter kunt waarnemen waardoor je meer in staat bent de stappen te zetten die je helpen naar wie je bent en wilt zijn. Hierdoor heel je het energiesysteem.

Coaching en de energiebehandeling

Vooraf aan een IET behandeling bespreken we eerst tijdens een (coach)gesprek wat je bezig houdt. Daarna neem je plaats op een behandeltafel (ik vraag je alleen je schoenen uit te doen) en vertel ik je waar ik je licht aanraak. Wanneer het oké is voor jou en voor mij start ik in stilte de behandeling. Het duurt ongeveer 45 minuten. Naderhand bespreken we wat je zelf hebt ervaren en wat ik je kan teruggeven.


Meer weten over Integrated Energy Therapy?


 
Heb je vragen of wil je kennismaken?
Vul onderstaand formulier in of bel Linda 06-41810891.